Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή, είχαν αποστολή. Συγκεκριμένα στις 03:00 τα ξημερώματα, βρέθηκε με την κάμερα έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 με σκοπό να πάρουν μια δήλωση από τον Γιώργο Παπαδάκη.Αφορμή στάθηκε η χθεσινή 28/4 ανακοίνωσή του, πως αποχωρεί από το Καλημέρα Ελλάδα, έπειτα από 34 χρόνια σε αυτή την θέση, χωρίς να τον έχει κουνήσει κανείς….
Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή, είχαν αποστολή. Συγκεκριμένα στις 03:00 τα ξημερώματα, βρέθηκε με την κάμερα έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 με σκοπό να πάρουν μια δήλωση από τον Γιώργο Παπαδάκη.
Αφορμή στάθηκε η χθεσινή 28/4 ανακοίνωσή του, πως αποχωρεί από το Καλημέρα Ελλάδα, έπειτα από 34 χρόνια σε αυτή την θέση, χωρίς να τον έχει κουνήσει κανείς. «Αυτό που θα σας πω τώρα το συζήτησα με την οικογένειά μου τη φυσική. Αυτή η χρονιά είναι η τελευταία. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σημαντικό, η τηλεόραση είναι ένα πολύ δυνατό μέσο και θέλει νέους ανθρώπους. Δεν έχω τη δύναμη πια, δεν είμαι νέος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του – δείτε το βίντεο.