Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πόσες θερμίδες τρώει τη μέρα για κορμί… λαμπάδα!

April 25, 2025


Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εάν έπρεπε να τη χαρακτηρίσεις με δύο επιθετικούς προσδιορισμούς που αφορούν στην εμφάνισή της, οι πιο στοχευμένοι είναι: Αισθησιακή & αψεγάδιαστη. Ήτοι το κορμί της είναι φουλ γuμνασμένο και απόλυτα ταυτισμένο με μια «στρατιωτική» διατροφή, τα αποτελέσματα της οποίας βλέπεις σε κάθε… σπιθαμή.Με ένα σκρολ στο προφίλ της στο Instagram αντιλαμβάνεσαι ότι η Αλεξάν…


Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εάν έπρεπε να τη χαρακτηρίσεις με δύο επιθετικούς προσδιορισμούς που αφορούν στην εμφάνισή της, οι πιο στοχευμένοι είναι: Αισθησιακή & αψεγάδιαστη. Ήτοι το κορμί της είναι φουλ γuμνασμένο και απόλυτα ταυτισμένο με μια «στρατιωτική» διατροφή, τα αποτελέσματα της οποίας βλέπεις σε κάθε… σπιθαμή.

Με ένα σκρολ στο προφίλ της στο Instagram αντιλαμβάνεσαι ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει ένα από τα πιο «καuτά» κορμιά στην εγχώρια showbiz, που διόλου δεν κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας – το αντίθετο, το αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία, τονίζοντας τα δυνατά της σημεία. Τι κάνει όμως, τι προσέχει για να έχει αυτά τα αποτελέσματα; Μετρά ευλαβικά τις θερμίδες και δεν ξεφεύγει από ένα συγκεκριμένο νούμερο!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου… μετράει θερμίδες!

Από την αρχή που την γνωρίσαμε καταλάβαμε αμέσως πως πρόκειται για ένα κορίτσι που δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση, με φυσικό ή τεχνητό τρόπο δεν έχει σημασία, προσέχοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Με πολλή γuμναστική, αφού η ίδια έχει πει πως κάνει προπόνηση τέσσερις φορές την εβδομάδα με βάρη για γράμμωση, ποδήλατο, τένις, διάδρομο και kickboxing, αλλά και με διατροφή που περιλαμβάνει αυστηρά κοτόπουλο και σαλάτα έχει πετύχει να είναι στα 56 κιλά, χωρίς αλλαγές στο σώμα της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει αποκαλύψει, μάλιστα, πως τρώει το πολύ 1.500 θερμίδες την ημέρα, που δεν ξεπερνάει με τίποτα, πέραν από τις ειδικές περιπτώσεις γιορτών και εξόδων, όπου τρώει τα αγαπημένα της γλυκά χωρίς καμία… τύψη!

Η ίδια λέει συγκεκριμένα: «Το φαγητό είναι η μεγάλη μου αγάπη! Μου αρέσει να τρώω μαγειρευτά με μπόλικο λάδι, και junk food – και δεν τρώω μικρές ποσότητες, τρώω πολύ! Όταν κάνω διατροφή κόβω τους υδατάνθρακες, μειώνω τα λιπαρά και καταναλώνω πολλή πρωτεΐνη».

Συμπέρασμα; Η εικόνα της είναι χαρμα οφθαλμών και αυτό απαιτεί μερικές θυσίαες από μέρους της, που σημασία δεν έχουν, όπως καταλαβαίνετε, αφού το ζητούμενο εδώ είναι να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου – εσύ και οι άλλοι!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.